compania     training | poze   

 

Infiintata in februarie 2004, Saga Collection este o companie specializata in recuperarea creantelor comerciale.

Saga Collection creeaza si dezvolta programe personalizate de recuperare si colectare de creante pentru a putea solutiona cel mai bine aspectele fiecarui proiect in parte.

Activitatea Saga Collection se bazeaza pe convingerea ca fiecare client si nevoile sale sunt unice. Abordam fiecare proiect cu totala deschidere, din cat mai multe perspective, si cu hotararea ferma de a gasi si implementa cea mai eficienta solutie de recuperare.

Noi transformam creantele neincasate in profit prin solutii amiabile. Negocierea este regula de aur si toate serviciile noastre sunt transparente, orientate spre rezultate si se incadreaza in cadrul legislativ curent.

Cel mai important avantaj si, totodata, cheia succesului companiei Saga Collection il constituie echipa de profesionisti cu o bogata pregatire profesionala si experienta in domeniu. Abordand colectarea de debite intr-o maniera directa si profesionala, noi putem transforma creantele neincasate in profit fara sa aducem atingere imaginii tale si companiei. Activitatea noastra se bazeaza pe etica si un set clar de valori de la care nu ne abatem niciodata: respectul fata de prevederile legii, confidentialitatea, transparenta, flexibilitatea si imaginatia.